Екскурсія до Обласного краєзнавчого музею

Під час проходження навчальної практики з ботаніки здобувачі вищої освіти першого курсу факультету агротехнологій СВО «Бакалавр» спеціальності 201 Агрономія денної форми навчання відвідали Обласний краєзнавчий музей. 

Екскурсію для студентів провела науковий співробітник музею Веденєєва Ганна Костянтинівна. Вона із захопленням розповіла про історію створення краєзнавчого музею та людей, які стояли біля витоків колекцій, на основі яких і з’явився краєзнавчий музей. Про багатство флори і фауни Миколаївщини свідчать музейні експонати, вік деяких з них сягає вже понад 150 років. Із вдячністю згадала студентів факультету агротехнологій нашого університету, які передають до колекцій музею гербарні зразки. На основі переданих співробітниками кафедри рослинництва та садово-паркового господарства зразків сільськогосподарських культур створена нова експозиція, з якою познайомилися практиканти. 

Здобувачі оглянули також фотовиставку «Сузір’я степу», яка відкрилася на минулому тижні і присвячена народному побуту.

Щиро дякуємо керівництву Обласного краєзнавчого музею та Веденєєвій Г. К. за можливість доторкнутися до історії нашого краю та сподіваємося на подальшу співпрацю!





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget