Стажування викладачів кафедри ветеринарної медицини та гігієни МНАУ

Викладачі кафедри ветеринарної медицини та гігієни МНАУ у складі: завідувача кафедри, кандидата ветеринарних наук Імінжона ЛУМЕДЗЕ, доцента кафедри, кандидата ветеринарних наук Артема ІОВЕНКА, доцентки кафедри, кандидатки сільськогосподарських наук Алли БОНДАР та асистентки кафедри Тетяни ЛУМЕДЗЕ пройшли стажування на базі Миколаївської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби з 11 березня по 10 травня 2024 року відповідно до наказу від «06» березня 2024 року № 42-к. 
Миколаївська регіональна державна лабораторія Держпродспоживслужби є державною установою в області з питань лабораторної діагностики хвороб тварин, оцінки якості та безпеки продукції тваринного, у тому числі сировини, продуктів та харчових продуктів, кормів тваринного і рослинного походження, кормових добавок, а також організації ветеринарної лабораторної справи в області.
Керівництво та фахівці Миколаївської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби надали можливість проходження стажування з виконанням індивідуальної програми в повному обсязі. Ділове спілкування та консультації сприяли надзвичайно важливому надбанню інформованості та отриманню відповідних навичок по різноманітним дослідженням.   
Під час стажування було здійснено набуття нових знань, формування нових професійних компетентностей в науково-дослідній, організаційно-управлінській діяльності тощо.
Дякуємо керівництву та фахівцям Миколаївської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби за надану можливість проходження стажування та співпрацю!




Кафедра ветеринарної медицини та гігієни МНАУ

факультет ТВППТСБ,кафедра ветеринарної медицини та гігієни

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget