Обираємо шлях до професії

22 травня в Будинку культури Радсадівської територіальної громади відбулася зустріч учнів, вчителів, а також батьків учнів Радсадівського ліцею зі старшим викладачем кафедри економічної теорії і суспільних наук, кандидатом філософських наук Наталією Мірошкіною та практичним психологом МНАУ Ганною Каськовою. 

Представники МНАУ завітали до ліцею в найвідповідальніший момент життя випускників: в час вибору професії, що зумовить їх подальший життєвий шлях. 

Як пізнати себе, щоб не помилитися в виборі шляху в майбутнє? Це питання дозволив розкрити психолого-педагогічний тренінг «Мій усвідомлений вибір професії»,  який з притаманній їй педагогічною майстерністю, яскраво, артистично,  інформаційно насичено провела Ганна Леонідівна Каськова. Вона розкрила можливості для розвитку особистості, які надає молодій людині, яка розпочинає свій життєвий шлях навчання в нашому університеті, а Наталія Мірошкіна наголосила увагу на перевагах навчання в МНАУ та особливостях організації навчального процесу. 

Тренінг проводився у формі ділової гри, в який взяв участь навіть голова батьківського комітету.

В зустрічі брали участь директорка ліцею Володько Світлана Миколаївна, класний керівник 11-го класу Вечарівська Тетяна Миколаївна, голова батьківського комітету, одинадцять учнів, завуч, вчителі. Спілкування носило неформальний, зацікавлений характер. Під час зустрічі випускники та батьки мали можливість задати питання з особливостей проведення вступної компанії 2024 року.

Майбутні вступники отримали не тільки корисну інформацію, але й велике емоційне задоволення від спілкування з командою МНАУ. Нам, учасникам зустрічі з боку МНАУ, було дуже приємно бачити активність, зацікавленість наших майбутніх вступників, їх творче натхнення.


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget