ВИБІР ПРОФЕСІЇ – ВИБІР МАЙБУТЬОГО

Психолого-педагогічний «Мій усвідомлений вибір професії», який пропанує наш університет учням випускних класів шкіл Миколаївській області, користується популярністю та увагою. 21 травня за запрошенням Якубенко Ірини Іванівні,  директора Новобогданівського ліцею Радсадівської територіальної громади психолог Баша Ольга Рубенівна, науковий працівник МНАУ, та старший викладач кафедри економічної теорії і суспільних наук, кандидат філософських наук Мірошкіна Наталія Валеріївна відвідали ліцей та провели зустріч з майбутніми вступниками. 

Представники МНАУ завітали до школярів в найвідповідальніший момент їх життя: в час вибору професії, що зумовить їх подальший життєвий шлях. 

Як пізнати себе, щоб не помилитися в виборі шляху в майбутнє? Це питання дозволив розкрити психолого-педагогічний тренінг «Мій усвідомлений вибір професії», який з притаманною їй артистичністю, увагою та індивідуальним підходом до кожного учасника, яскраво, емоційно, інформаційно насичено провела Ольга Баша.

Наталія Мірошкіна розкрила можливості для розвитку особистості, які надає молодій людині, яка розпочинає свій життєвий шлях, навчання в нашому університеті, наголосила увагу на перевагах навчання в МНАУ та особливостях організації навчального процесу. 

В зустрічі брали участь директор школи, класний керівник одинадцятого класу Оксана Миколаївна Кушнаренко, вчителі. Учні з задоволенням пригадали відвідування університету підчас профорієнтаційній екскурсії восени 2023 року. Спілкування носило неформальний, зацікавлений характер. Майбутні вступники отримали не тільки корисну інформацію, але й велике емоційне задоволення від спілкування з командою МНАУ. Нам, учасникам зустрічі з боку МНАУ, було дуже приємно бачити активність наших майбутніх вступників, їх творче натхнення. Слід зауважити, що серед учнів та вчителів велику зацікавленість викликала інформація щодо відкриття в нашому університеті нової спеціальності «Психологія». 



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget