Складова професійної підготовки висококваліфікованих фахівців – це дуальна освіта

Впровадження дуальної освіти є особливо важливим для виробничої сфери, де необхідно підвищити та покращити практичну підготовку. Кафедра електроенергетики, електротехніки та електромеханіки завжди приділяла велику увагу вдосконаленню практичної підготовки висококваліфікованих спеціалістів разом із керівництвом ОКП «Миколаївоблтеплоенерго», на базі якого функціонує філія кафедри.

Станом на травень 2024 року за дуальною формою освіти на «Миколаївоблтеплоенерго» працюють та паралельно навчаються 29 студентів Миколаївського національного аграрного університету спеціальності 141 «Електроенергетики, електротехніки та електромеханіки».

«У нас є і завжди буде потреба у висококваліфікованих кадрах, тому підприємство протягом останніх чотирьох років займається навчанням студентів. У нас є дуальна форма освіти, зараз близько 30 студентів працюють і паралельно навчаються. Здебільшого це енергетики, проєктанти, слюсарі контрольно-вимірювальних приладів та автоматики, і люди, які займаються новими технологіями. Я вам скажу чесно, що від цих хлопців та дівчат в межах новітніх технологій дуже багато користі, тому що молода людина більше вивчає, гнучкіше підходить до різних питань і їм цікаво це. І чим більше у нас буде цікавих і нових історій, тим більше люди будуть зацікавлені. Тим паче, що ми намагаємося фінансово мотивувати, аби вони працювали не тільки поки навчаються, але і щоб згодом ця молодь залишалася у Миколаєві і разом з нами розвивала місто», - зазначив директор ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» Микола Логвінов.

Співпраця ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» та Миколаївського національного аграрного університету надає студентам відмінну можливість здобути практичні навички та стати висококваліфікованими фахівцями у своїй галузі.


інженерно-енергетичний факультет,кафедра електроенергетики електротехніки та електромеханіки

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget