ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА КАФЕДРИ ГРУНТОЗНАВСТВА ТА АГРОХІМІЇ В МИКОЛАЇВСЬКОМУ ЛІЦЕЇ ШЕВЧЕНКІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

23 травня кафедра грунтознавства та агрохімії разом з представниками приймальної комісії Баркарем Євгенієм Володимировичем та  керівником навчально-наукового центру професійної орієнтації Марценюком Ігорем Михайловичем відвідали Миколаївський ліцей Шевченківської сільської ради.

До зустрічі були залучені учні 9-х, 10-х і 11-х класів.

Під час зустрічі колектив МНАУ надав інформацію учасникам заходу щодо вступу та навчання в Миколаївському НАУ, правила реєстрації на проходження НМТ. Майбутні випускники отримали відповіді на поставленні запитання, отримана інформація стане в нагоді абітурієнтам при виборі своєї професії.

До заходу також були залучені здобувачі вищої освіти факультету агротехнологій, які поділились своїми враженнями та здобутками у навчанні в Миколаївському національному аграрному університеті.

В рамках співробітництва,  колектив ліцею підписали договір про співпрацю з Миколаївським національним аграрним університетом.

Щиро дякуємо колективу Миколаївського ліцею Шевченківської сільської ради за співпрацю, а випускникам бажаємо  успіхів у складанні НМТ та вступі до МНАУ.









Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget