Вебінар Предрага Тошича, майстра гастрономії та професора практичних кулінарних занять (Професійна Школа Гостинності та Туризму, Баня-Лука) на тему "Національна кухня та ресторанний бізнес Боснії та Герцеговини"

13 травня викладачі факульту менеджменту та здобувачі  спеціальності Готельно-ресторанна справа прослухали Онлайн Вебінар на тему "Національна кухня та ресторанний бізнес Боснії та Герцеговини".Захід провів  Предраг Тошич, майстер гастрономії та професор практичних кулінарних занять (Професійна Школа Гостинності та Туризму, Баня-Лука). У програмі були практичні відео-уроки по основним стравам цього чарівного балканського регіону.
Захід спеціально розроблений для освітян і студентів, які цікавляться гастрономією та кулінарним мистецтвом.
Це було більше ніж лекція, цей інтерактивний майстер-клас запропонував чудову можливість:
Розширити гастрономічні знання завдяки ознайомленню з унікальними інгредієнтами, спеціями та методами приготування страв Боснії і Герцеговини.
Опанувати мистецтво приготування деяких з найвідоміших страв Боснії та Герцеговини через прямі відеотрансляції та інтерактивні сесії з Предрагом Тошичем.




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget