Зустріч випускників Миколаївського ліцею ім. М. Аркаса з НПП кафедри рослинництва та СПГ

Науково-педагогічними працівниками кафедри економіки підприємств у межах профорієнтаційної роботи було організовано зустріч випускників Миколаївського ліцею ім. М. Аркаса з науково-педагогічними працівниками кафедри рослинництва та садово-паркового господарства. 

Під час зустрічі завідувачкою кафедри, професоркою Панфіловою А. В. та доцентом кафедри Корховою М. М. було проведено практичне заняття на тему «Інновації у вирощуванні пшениці озимої». Науково-педагогічні працівники кафедри рослинництва та садово-паркового господарства ознайомили майбутніх абітурієнтів із інноваційними технологіями вирощування сільськогосподарських культур на прикладі пшениці озимої, біологічними та морфологічними особливостями культури, а також представили учасникам зустрічі сучасні прилади, обладнання і техніку необхідну для вирощування культур.

 Щиро дякуємо адміністрації та класним керівникам Миколаївського ліцею ім. М. Аркаса за співпрацю, а також запрошуємо випускників ліцею доєднатися до великої родини Миколаївського національного аграрного університету!









Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget