Презентація технології Mzuri Pro-Till на воркшопі «Research collaboration between Sweden-Ukraine-Moldova-Lithuania»

У рамках проведення воркшопу «Research collaboration between Sweden-Ukraine-Moldova-Lithuania», який проходив у м. Кишинів (Молдова)  доктор сільськогосподарських наук, професор Домарацький Є. О. презентував учасникам заходу результати впровадження технології Mzuri Pro-Till на дослідному полі Навчально-науково-практичного центру Миколаївського національного аграрного університету. 

Євгеній Олександрович окреслив переваги та перспективи на майбутнє, основну ідеологію досліджень та інновації в агрегатах Mzuri Pro-Till. Крім того, доповідачем було наголошено на тому, що застосування  технології Mzuri Pro-Till дозволяє більш раціонально використовувати мінеральні добрива, вимагає менших витрат палива і меншої кількості роботи як людей, так і машин. Унікальність технології Strip-Till від Mzuri Pro-Til полягає в тому, що навіть за умови висіву в сухий у верхніх шарах ґрунт і при повній відсутності опадів з’являються дружні сходи.

Учасники воркшопу були дуже зацікавлені в інноваційних особливостях технології та задавали питання доповідачу, на які отримали кваліфіковану відповідь.




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget