Презентація вибіркових компонент ІІ семестру 2024-2025 н.р. здобувачам ОП «Фінанси, банківська справа та страхування» освітнього ступеня «Бакалавр»

Для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «Бакалавр» ОП «Фінанси, банківська справа та страхування» було проведено презентацію вибіркових компонент на ІІ семестр 2024-2025 навчального року.

До переліку вибіркових компонент  ОП «Фінанси, банківська справа та страхування», які викладаються здобувачам вищої освіти у ІІ семестрі 2024-2025 н.р., віднесені: 

- для 3 курсу: «Міжнародна економіка», «Інвестування», «Організація і методика економічного аналізу», «Інвестиційне кредитування»; «Страхові послуги»;

- для 4 курсу: «Аудит банківської діяльності», «Облік і звітність в оподаткуванні», «Облік у зарубіжних країнах», «Бюджетування діяльності суб’єктів господарювання», «Страхове право», «Інформаційні системи і технології у фінансових установах», «Цифрові фінанси», «Управлінський облік», «Фінансовий облік у галузях економіки».

Викладачі ознайомили здобувачів вищої освіти із особливостями кожної вибіркової компоненти, а саме: метою вивчення, завданням, тематикою, компетентностями, результатами навчання, порядком та критеріями оцінювання.

Запрошуємо Вас обрати дисципліни, під час вивчення яких Ви отримаєте багато цікавої та корисної інформації!









Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget