Презентація вибіркових компонент І семестру 2024-2025 н.р. здобувачам ОП «Фінанси, банківська справа та страхування» освітніх ступенів «Бакалавр» та «Магістр»

Протягом тижня кафедрою фінансів, банківської справи та страхування було проведено зустрічі зі здобувачами вищої освіти освітніх ступенів «Бакалавр» та «Магістр» ОП «Фінанси, банківська справа та страхування», на яких здобувачі мали можливість ознайомитись із вибірковими компонентами І семестру 2024-2025 навчального року.

До переліку вибіркових компонент  ОП «Фінанси, банківська справа та страхування», які викладаються кафедрою фінансів, банківської справи та страхування у 1 семестрі 2024-2025 н.р., віднесені: 

- за освітнім ступенем «Бакалавр»: «Фінансова інфраструктура», «Облік у банках», «Міжнародні фінансові організації», Економіка та фінанси страхових організацій»; Казначейська справа», Інноваційне підприємництво та управління стартап проєктами», «Банківські операції», «Соціальне страхування», «Міжнародне страхування».

- за освітнім ступенем «Магістр»: «Системне мислення фахівця з фінансів, банківської справи та страхування»», «Емоційний інтелект фахівця з фінансів, банківської справи та страхування», «Соціальна відповідальність у сфері фінансів, банківської справи та страхування», «Соціальне підприємництво у сфері фінансів, банківської справи та страхування», «Перестрахувальні операції», «Фінансове обґрунтування управлінських рішень», Контроль за публічними фінансами» «Операції на світовому фондовому ринку». Дисципліни «Охорона праці в галузі» та «Цивільний захист» були презентовані здобувачам В.М Курепіним, доцентом кафедри методики професійного навчання.

Викладачі кафедри ознайомили здобувачів із особливостями кожної вибіркової компоненти, а саме: метою її  вивчення, змістовним наповненням, програмними результатами навчання, компетентностями, порядком та критеріями оцінювання.

Реалізація особистісного потенціалу та формування професійних навичок  – це запорука професійного успіху в майбутньому! Йдемо разом до успішного майбутнього!













Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget