Практичне заняття на базі ОКП «Миколаївоблтеплоенерго»

17 травня 2024 року доценти кафедри електроенергетики, електротехніки та електромеханіки Лариса Вахоніна та гарант освітньої програми «Електроенергетики, електротехніки та електролмеханіки» ОС «Бакалавр» Володимир Мартиненко разом із здобувачами вищої освіти ІІ та ІІІ курсу освітнього ступеня «Бакалавр» провели практичне заняття з дисциплін «Основи автоматики», «ТОЕ» та «КВП» на базі ОКП «Миколаївоблтеплоенерго». Від підприємства заняття проводили директор ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» Микола Логвінов, заступник директора з економічних питань Катерина Куценко та головний енергетик Олександр Шундель. 

«Наша країна, наша область і наше підприємство потребує висококваліфікованих спеціалістів. Ми не перший рік співпрацюємо з аграрним університетом, і знаємо яку потужну базу знань дають викладачі, ми – як підприємство, готові надати вам практику. Робота на найбільшому теплопостачальному підприємстві області – це класний шанс побудувати свою кар’єру, тим паче, що у нас є спеціалісти, є сучасне обладнання і є зацікавленість у вашому працевлаштуванні. Від вас потрібне тільки бажання навчатися та працювати, тож якщо це вас зацікавило – чекаємо у наших рядах», – зауважив Микола Логвінов. 

Головний енергетик ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» та за сумісництвом член філії кафедри електроенергетики, електротехніки та електромеханіки Олександр Шундель провів для студентів заняття, ознайомивши їх з потужностями котельні та особливостями її роботи. Окрему увагу було приділено функціонуванню котлоагрегатів, насосів, газових пальників, автоматики та ін. Головний енергетик також розповів і про роботу підприємства з облаштування точок видачі очищеної води.  

Олександр Шундель закликав студентів йти за практичними знаннями на ОКП «Миколаївоблтеплоенерго», скориставшись можливістю працевлаштування ще за навчання в університеті. 

Нагадаємо, на сьогодні за дуальною формою освіти одночасно навчаються та працюють на ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» на різних посадах майже тридцятеро студентів. 

Заступниця директора з економічних питань Катерина Куценко акцентувала, що вже з вересня цього року присутні за бажанням можуть долучитися до впровадженого дуального навчання, і розпочати нову сторінку у своєму житті, пов’язавши його з «Миколаївоблтеплоенерго». 

«Як стейкхолдер ми вас дуже чекаємо, тому що ініціативна, ідейна молодь – це наше майбутнє, і «Миколаївоблтеплоенерго» готове вкладати сили, кошти та час у ваш розвиток. Зі свого боку ми гарантуватимемо вам гідні умови праці, соціальні гарантії та досвід кращих із кращих», – резюмувала вона.

 




інженерно-енергетичний факультет,кафедра електроенергетики електротехніки та електромеханіки

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget