Практичне заняття в умовах виробництва з дисципліни «Новітні механізовані технології»

Канд.тех.наук, доцентом Василем Грубанем, для здобувачів вищої освіти ІІ, ІІІ та IV курсів спеціальності 208 «Агроінженерія», було проведено виїзне практичне заняття в умовах виробництва з дисципліни «Новітні механізовані технології» в навчально-науково-практичний центр Миколаївського НАУ. 

Викладач розповів про технологію MZURI PRO-TIL та про її переваги в роботі. Також лектором було зазначено, що ця технологія поєднує в собі елементи традиційної (плужної) і нульової (no-till) обробки ґрунту. Посівні комплекси MZURI виконують 3 ключові операції за один прохід поля, і дозволяють проводити висів будь-яких сільськогосподарських культур. 

Застосування даної технології дозволяє: відновлювати родючість ґрунту; створювати ідеальне посівне ложе, завдяки техніці розпушування, що підіймає вологу; за один прохід поля виконувати 3 операції (розпушування, внесення добрив та точний висів); економити фінансові і технічні ресурси. 

Для здобувачів вищої освіти такі заняття дають змогу здобути нові знання та досвід, а також більш поглиблено вивчати аспекти своєї майбутньої професійної діяльності.



інженерно-енергетичний факультет,кафедра тракторів та сільськогосподарських машин

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget