Міжнародна науково-практична конференція молодих учених «Наукові основи реалізації принципів кліматично орієнтованого сільського господарства в агросфері України»

17 травня 2024 р. науково-педагогічні працівники кафедри землеробства, геодезії та землеустрою факультету агротехнологій професор Валентина Гамаюнова, доценти Тетяна Манушкіна, Ірина Смірнова та аспіранти Руслан Задирко, Володимир Павлов та В’ячеслав Єрмолаєв взяли участь у Міжнародній науково-практичній конференції молодих учених «Наукові основи реалізації принципів кліматично орієнтованого сільського господарства в агросфері України» з нагоди Дня науки в Україні.

Мета конференції оприлюднити результати наукових досліджень, обмін досвідом та обговорення перспектив трансформації виробництва аграрної продукції в Україні на засадах сучасного кліматично орієнтованого сільського господарства.

Науково-практична конференція присвячена дослідженням з питань формування адаптивних агротехнологій в умовах зростання посушливості клімату, раціонального застосування засобів захисту рослин та агрохімічних засобів з урахуванням їх кліматичних ефектів.

Доповідачі поділилися своїми результатами досліджень та намітили основні завдання для подальшої роботи.

Висловлюємо щиру подяку організаторам науково-практичної конференції Інституту кліматично орієнтованого сільського господарства НААН України за надану можливість взяти участь у конференції.






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget