Практичне заняття на базі ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» для ОС «Магістр»

07 травня 2024 року доцент кафедри електроенергетики, електротехніки та електромеханіки Лариса Вахоніна та гарант освітньої програми «Електроенергетики, електротехніки та електролмеханіки» ОС «Магістр» Олексій Садовий разом із здобувачами вищої освіти І курсу освітнього ступеня «Магістр» провели практичне заняття з дисциплін «Оцінка ефективності інженерних рішень» та «Перехідні процеси в системах електропостачання» на базі ОКП «Миколаївоблтеплоенерго». Від підприємства заняття проводили заступник директора з економічних питань Катерина Куценко та головний енергетик Олександр Шундель. 

Олександр Шундель, головний енергетик, ретельно описав особливості функціонування підприємства та впровадження різноманітних ініціатив. Він детально зупинився на технічних аспектах роботи сучасного обладнання, таких як насоси, газові пальники та автоматика, а також висвітлив питання щодо налаштування устаткування та результативність заходів з енергоефективності.

Окрім цього, він наголосив на позитивних наслідках впровадження системи дуальної освіти серед студентів Миколаївського національного аграрного університету, які одночасно навчаються та працюють на підприємстві, отримуючи практичний досвід та професійні навички у своїй галузі.

Заступниця директора з економічних питань Катерина Куценко додала, що дуальна освіта стала успішним проєктом, що дозволяє студентам поєднувати навчання та роботу на підприємстві. Вона підкреслила важливість активних та відповідальних фахівців для компанії, які мають намір розвивати свою кар'єру на "Миколаївоблтеплоенерго".

Кафедра щиро вдячна керівництву за надану можливість ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» провести на їх базі практичне заняття.




інженерно-енергетичний факультет,кафедра електроенергетики електротехніки та електромеханіки

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget