Лекція зі стейкхолдерами ТОВ СП «Нібулон»

15.05.2024  року на кафедрі тракторів та СГМ, експлуатації і ТС інженерно-енергетичного факультету кандидатом технічних наук, доцентом Василем Грубанем, було організовано лекцію із зовнішніми стейкхолдерами ТОВ СТ «Нібулон», для здобувачів вищої освіти IV курсу спеціальності 208 «Агроінженерія».

Провести лекцію було запрошено колишніх студентів інженерно-енергетичного факультету Миколаївського НАУ  інженера-механіка Служби вантажного автомобільного транспорту департаменту з логістики ТОВ СП «Нібулон» Віталія Базака та старшого слюсаря з ремонту колісного автотранспорту – Андрія Зродникова.

Віталій Базак зазначив, що ТОВ СТ «Нібулон» будує неймовірну мережу зерносховищ і перевантажувальних терміналів, які об’єднує потужна система логістики, що включає в себе авто-залізничний транспорт та фірмову особливість – власний змішаний річково-морський флот. На сьогодні «Нібулон» є лідером ринку зернового експорту в Україні та власником найбільшого в країні флоту.

Андрій Зродников розповів про техніку сільськогосподарського призначення вітчизняного та закордонного виробництва.

Лекційне заняття для студентів проходило з метою підвищення рівня практичної складової у підготовці фахівців для роботи в аграрному секторі нашої країни. Здобувачі вищої освіти із зацікавленістю слухали лекцію, ставили різноманітні запитання, які стосувалися обладнання, умов праці, розміру заробітної плати та можливісті працевлаштування на підприємство.

Дякуємо лекторам за змістовну лекцію та керівництву ТОВ СП «Нібулон» за співпрацю!

 



кафедра тракторів та сільськогосподарських машин,інженерно-енергетичний факультет

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget