Участь кафедри землеробства геодезії та землеустрою в XI Міжнародній науково-практичній конференції «Органічне виробництво і продовольча безпека»

23 травня 2024 р. науково-педагогічні працівники кафедри землеробства, геодезії та землеустрою факультету агротехнологій професор Валентина Гамаюнова, доценти Тетяна Манушкіна та Ірина Смірнова прийняли участь у XI Міжнародній науково-практичній конференції «Органічне виробництво і продовольча безпека», яка відбулася у Поліському національному університеті за підтримки Федерації органічного руху України.

Науково-практична конференція присвячена дослідженням з питань органічне виробництво у формуванні продовольчої безпеки: роль, проблеми і перспективи, органічні технології у рослинництві і тваринництві, економічні аспекти виробництва органічної продукції, роль освіти і науки у підготовці фахівців з органічного виробництва.

Доповідачі поділилися своїми результатами досліджень та намітили основні завдання для подальшої роботи.

Висловлюємо щиру подяку організаторам науково-практичної конференції Поліському національному університету за надану можливість прийняти участь у конференції.









Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget