ІV Всеукраїнська науково-практична конференція викладачів та фахівців-практиків «Охорона праці: освіта і практика»

9 травня 2024 відбулася ІV Всеукраїнська науково-практична конференція викладачів та фахівців-практиків «Охорона праці: освіта і практика», організатори Львівський державний університет безпеки життєдіяльності. Наукові та навчально-методичні публікації є необхідним елементом для викладача з кількох причин. По-перше, вони сприяють розвитку науки та академічного середовища, роблячи доступними нові дослідження та методики навчання. По-друге, публікації підвищують престиж викладача та кафедри в цілому. 

Миколаївський НАУ був представлений доповіддю Вячеслава Курепіна, канд.екон.наук, доцента кафедри методики професійного навчання на тему «Розумні бізнес-рішення та інвестиції у безпеку здоров’я на підприємстві: зниження ризику та небезпеки».

Участь науково-педагогічних працівників у конференціях дозволяє демонструвати свій внесок у власній галузі, залучати увагу студентів та колег, а також забезпечує визнання в академічній спільноті. Крім того, публікації можуть слугувати важливим джерелом для здобувачів вищої освіти, які шукають актуальну інформацію для своїх досліджень та навчальних проєктів. Вони можуть використовувати ці матеріали для розширення своїх знань та розвитку критичного мислення.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget