ПЕРЕМОГА У ІІ ТУРІ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ «ЦИВІЛЬНА БЕЗПЕКА В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ» 2023/2024 НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

25-26 квітня 2024 року в рамках Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених «Проблеми та перспективи забезпечення цивільного захисту» на базі Національного університету цивільного захисту України відбувся заключний етап ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт «Цивільна безпека в умовах воєнного стану» 2023/2024 навчального року. 

В тематичній секції Всеукраїнського конкурсу «Публічне управління та адміністрування» взяла участь здобувачка вищої освіти першого року навчання ОС «Магістр» спеціальності «Публічне управління та адміністрування» Жердецька Тамара. У лютому місяці під керівництвом наукового керівника доцента кафедри публічне управління та адміністрування і міжнародної економіки Прогонюк Людмили було підготовлено конкурсну роботу на тему «Економічні та організаційно-правові механізми розвитку підприємництва в м. Первомайськ Миколаївської області», яка успішно пройшла перший тур конкурсного відбору та була рекомендована до участі у другому турі. 

Загалом, було заслухано понад 400 доповідей молодих вчених зі Словаччини, Чехії, Ізраїлю, Нігерії, Швеції, а також понад 50 закладів вищої освіти України. 

Вітаємо Жердецьку Тамару та її наукового керівника, Прогонюк Людмилу, з третім призовим місцем у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт «Цивільна безпека в умовах воєнного стану». Бажаємо проведення подальших ґрунтовних досліджень в ім’я незалежності та розвитку нашої держави!





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget