Виїзне заняття з дисципліни: «Виробництво кормів та кормових добавок»

Проведення виїзних занять є надзвичайно важливим заходом в освітньому процесі, котрий дає можливість студентам більш детально ознайомитися та практично оволодіти компетенціями і навичками, що необхідні для їх майбутньої професійної діяльності.

22 травня 2024 року, згідно із графіком виїзних занять викладачів кафедри біотехнології та біоінженерії, здобувачі вищої освіти групи ТМ 1/1 з асистентом Вадимом Посухіним відповідно до навчальної дисципліни «Виробництво кормів та кормових добавок» відвідали філію «Південний племконецентр» державного підприємства «Конярство України». У процесі заняття молодий фахівець ветеринарної медицини Вадим Канаков ознайомив присутніх із кормовою базою підприємства, умовами годівлі, утримання та особливостями догляду за кіньми. А також спільно з лікарем ветеринарної медицини Сергієм Захаровим провели стоматологічні процедури для тварин, максимально детально описавши кожну маніпуляцію.

Виражаємо велику подяку всьому колективу філії «Південний племконецентр» державного підприємства «Конярство України» за теплий прийом, цікаву екскурсію, професійний матеріал та активну співпрацю.









Асистент кафедри біотехнології та біоінженерії Вадим ПОСУХІН

факультет ТВППТСБ,кафедра біотехнології та біоінженерії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget