ЗАЛУЧЕННЯ ФАХІВЦІВ ДО ЧИТАННЯ ЛЕКЦІЙ

На початку травня бакалаври спеціальності 162 «Біотехнологія та біоінженерія» у межах дисциплін «Процеси і апарати біотехнологічних виробництв», «Біоінженерія» та «Промислова біотехнологія» мали нагоду долучитися до гостьової лекції на тему: «Ферментні препарати та їхні різновиди», лектором якої була Біля-Бійми Наталья Леонідівна, фахівець ПП «Памір-Сервіс». 

Це було корисно, здобувачі змогли більше дізнатися про види ферментних препаратів, їх виготовлення та де саме застосовуються такі препарати. Наталія Леонідівна розповіла про правильне використання ферментних препаратів, їх мінуси та плюси, а також наголосила на правильній послідовності додавання ферментів до молока. 

Лекція була не тільки цікавою для прослухування, студенти дізналися, як саме фермент робить із молока сир, а при додаванні закваски надається певний смак та властивості кінцевому продукту. Крім того, лектор роз’яснив що таке сичужний фермент, особливості його використання та виготовлення. Цікаво теж було послухати реальні історії з виробництва, якими Наталія Леонідівна поділилася із слухачами. 

У висновку спікер лише підтвердила свої знання та навички, та підсумувала усі аспекти використання ферментних препаратів. 

Ця розповідь була надзвичайно цікавою та пізнавальною, яка тільки підтвердила високий рівень науки в Україні. Особисто мене здивувало, як доступно та простими словами Наталія Леонідівна донесла до слухачів доволі складну тему. Такі лекції допомагають зрозуміти, наскільки різнобічна біотехнологія та можливості її осягнути, і покращити свої навички у дисципліні. 





Здобувач вищої освіти, бакалавр спеціальності 

162 «Біотехнологія та біоінженерія» Лєвих Дар’я

факультет ТВППТСБ,кафедра біотехнології та біоінженерії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget