Звітування аспірантів кафедри рослинництва та СПГ

26 квітня 2024 р. відбулося звітування аспірантів кафедри рослинництва та садово-паркового господарства про виконання індивідуального плану роботи за перше півріччя 2023-2024 н.р. Здобувачі вищої освіти третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти спеціальності 201 Агрономія повідомили про стан виконання наукових досліджень, навчального плану, а також про участь у конференціях, круглих столах та інших наукових заходах різних рівнів в яких вони взяли участь упродовж І півріччя 2023-2024 н.р.

Науково-педагогічні працівники кафедри рослинництва та садово-паркового господарства відмітили широке коло досліджуваних аспірантами кафедри сільськогосподарських культур, серед яких пшениця озима, ячмінь ярий, рис, горох, соя, ріпак озимий, лаванда вузьколиста, гісоп лікарський, культури овочевої сівозміни та ін.

Завідувачка кафедри, професорка Панфілова А. В. зазначила, що всі аспіранти кафедри виконали завдання передбачені індивідуальним планом, а також відмітила активність та відповідальність аспірантів щодо проведення наукових досліджень! 










Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget