Кожну краплю води треба цінувати!

13 травня відбулися практичні заняття на філії кафедри електроенергетики, електротехніки та електромеханіки ОКП "Миколаївоблтеплоенерго" для студентів І курсу інженерно-енергетичного факультету, спеціальності 141 "Електроенергетики, електротехніки та електромеханіки". Заступник директора з економічних питань Катерина Куценко, головний енергетик Олександр Шундель та доценти кафедри електроенергетики, електротехніки та електромеханіки Лариса Вахоніна і Володимир Мартиненко розповіли про роботу підприємства у питанні забезпечення містян водою, придатною до споживання. Олександр Шундель показав та детально розповів про функціонування точок роздачі води і роботу систем зворотного осмосу: етапи очищення, обов'язкові заходи, які проводяться фахівцями на постійній основі, лабораторні дослідження та ін. Заступник директора з економічних питань Катерина Куценко наголосила, що в умовах повномасштабної війни ОКП "Миколаївоблтеплоенерго" надзвичайно відповідально поставилося до забезпечення миколаївців якісною очищеною водою.
«Підприємством наразі організовано роботу 80 точок видачі води. Щомісяця ОКП "Миколаївоблтеплоенерго" направляє близько 2,5 млн грн на їхнє обслуговування та належне функціонування – проведення регламентних робіт, заміну мембран, закупівлю інших матеріалів. Для нас надзвичайно важливо, щоб містяни отримували в нинішніх реаліях якісну воду, тому спеціалісти служби з обслуговування систем водопостачання роблять для цього все можливе», – розповіла Катерина Куценко.
Наприкінці зустрічі студенти мали змогу особисто поспілкуватися з представниками підприємства та поставити запитання, які їх цікавили. 






інженерно-енергетичний факультет,кафедра електроенергетики електротехніки та електромеханіки

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget