ПРОФОРІЄНТАЦІЙНИЙ ЗАХІД КАФ ГРУНТОЗНАВСТВА ТА АГРОХІМІЇ

24 травня 2014 року викладачами кафедри грунтознавства та агрохімії було проведено профорієнтаційний захід з учнями Центрального ліцею Шевченківської міської ради. 
Учні прослухали інформацію та переваги  Миколаївського національного аграрного університету від декана факультету довузівської підготовки Марценюка І. М. 
Про особливості вступної кампанії 2024 року до університету було проінформовано Головою приймальної комісії МНАУ Баркарем Є. В. 
Завідувач кафедри грунтознавства та агрохімії, професор, доктор сільськогосподарських наук, Федорчук М. І тепло привітав майбутніх вступників і також розповів про переваги МНАУ в секторі економіки нашої країни, важливість правильного вибору для абітурієнтів. 
Викладач кафедри Бабич О. А. також довів до учнів переваги університету в плані можливості навчатись в онлайн і оффлайн форматах, а також відмінну роботу викладачів в даному напрямку за допомогою різноманітних онлайн-сервісів (Moodle, Zoom, Youtube тощо).
Організаторами профорієнтаційного онлайн-заходу були завідувач кафедри грунтознавства та агрохімії, проф., д.с-г. н., Федорчук М. І., доцент кафедри грунтознавства та агрохімії, к. х. н., Гирля Л. М. та викладач кафедри грунтознавства та агрохімії Бабич О. А.



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget