Кураторська година на тему: «Безцінний внесок України в перемогу над нацизмом»

Друга світова війна є найбільш кривавим і жорстоким збройним конфліктом в історії людства. Кількість втрачених життів, зруйнованих домівок та вщент знищених господарств, навіть понині неможливо підрахувати точно. Мільйони українців зі зброєю у руках мужньо та віддано боролися з нацизмом упродовж усієї війни, зробивши надзвичайно вагомий внесок у спільну перемогу.

9 травня 2024 року з нагоди Дня примирення та перемоги, асистентом Вадимом Посухіним, для здобувачів вищої освіти групи БТМ 1/1 проведено кураторську годину на тему: «Безцінний внесок України в перемогу над нацизмом». Протягом заходу присутнім студентам було представлено інформацію із таких питань:

- кількість людських та матеріальних втрат, які понесла наша держава упродовж війни;

- міста-герої та культурні пам’ятки України часів боротьби з нацизмом;

- українці, котрі героїчно воювали з ворогом не тільки в лавах радянських збройних сил, але й у військах французької армії, збройних силах США, в Українській повстанській армії, війську Польському  і в армії Британської імперії;

- згадано та вшановано пам’ять героїв нашого часу, випускників Миколаївського НАУ, які у  відстоюванні незалежності України проти російського окупанта віддали найцінніше – життя. 

Тяга до свободи закладена в нашій крові, і навіть через покоління жодні труднощі цього ніколи не змінять. Ми перемогли нацистів, переможемо і рашистів!





Куратор групи БТМ 1/1, асистент кафедри 

біотехнології та біоінженерії Вадим ПОСУХІН

факультет ТВППТСБ,кафедра біотехнології та біоінженерії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget