ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА ТРИВАЄ

Цитуючи видатного українського педагога Василя Сухомлинського: «Дати людині щастя улюбленої праці – означає допомогти їй знайти серед безлічі доріг ту, на якій найяскравіше розкриваються індивідуальні творчі сили і здібності її особистості».

Тому з метою ознайомлення учнівської молоді з Миколаївським національним аграрним університетом та його можливостями, 15 травня 2024 року в.о. завідувача кафедри біотехнології та біоінженерії Оленою КАРАТЄЄВОЮ та керівником Навчально-наукового центру професійної орієнтації Миколаївського НАУ Ігорем МАРЦЕНЮКОМ було організовано та здійснено виїзд до Новопетрівського та Гур'ївського ліцеїв. 

Під час зустрічі з майбутніми абітурієнтами Ігор Марценюк, Олена Каратєєва та здобувачка вищої освіти Анна Гончар поінформували про перелік спеціальностей, матеріально-технічну базу Миколаївського НАУ, можливості для самореалізації здобувачів вищої освіти та умови вступу до університету в 2024 році. 

Щиро дякуємо директорам закладів Олені Василівні та Анжелі Володимирівні за сприяння та допомогу в організації заходу! Сподіваємося на подальшу співпрацю! 

 









Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget