Презентація вибіркових дисциплін освітньо-професійної програми підготовки здобувачів вищої освіти «Агроінженерія» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 208 «Агроінженерія»

З 29.04.2024 р. по 03.05.2024 р. відбулася презентація вибіркових дисциплін для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 208 «Агроінженерія» денної та заочної форм навчання. Гарант освітньо-професійної програми підготовки здобувачів вищої освіти «Агроінженерія» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 208 «Агроінженерія» у галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство» заступник декана з навчальної роботи Інженерно-енергетичного факультету, доцент кафедри тракторів та сільськогосподарських машин, експлуатації і технічного сервісу, кандидат технічних наук, доцент Дмитро Марченко в онлайн та офлайн форматах презентував вибіркові дисципліни.
Вибір дисциплін реалізувалося відповідно до положень Миколаївського національного агарного університету «Про порядок реалізації права на вибір навчальних дисциплін здобувачами вищої освіти у МНАУ (СО 5.271.01-00.2020 зі змінами та доповненнями)», «Про організацію освітнього процесу у МНАУ (СО 5.258.01-00.2018 зі змінами та доповненнями)» і «Про порядок реалізації права на академічну мобільність у МНАУ (СО 5.272.01-00.2020 зі змінами та доповненнями)» (посилання на нормативні документи https://www.mnau.edu.ua/dostup/package-of-documents/).
Здобувачі вищої освіти ознайомилися з вибірковими освітніми компонентами своєї освітньо-професійної програми, а також із загальноуніверситетського каталогу. Каталог вибіркових компонентів оновлюється відповідно до особливостей програми та оприлюднюється на сторінці факультету та на сайті університету. В Moodle і на Google-диску доступні до кожної вибіркової дисципліни презентації, в т.ч. відеопрезентації. Також наукові-педагогічні працівники в офлайн форматі презентували свої дисципліни. Якщо хочеться дізнатися більше про дисципліну, яка зацікавила, здобувач ознайомлюється із силабусом і робочою програмою навчальної дисципліни на сторінці Інженерно-енергетичного факультету і Moodle. Якщо здобувач бажає ще глибше зрозуміти зміст і якість підготовки курсу, подивитися, які ще навчально-методичні матеріали входять в електронний курс на сторінці факультету і на віртуальному навчальному середовищі Moodle є наявна інформація. Кожен викладач факультету має особисту сторінку на інтернет сторінці кафедри, в якій працює, де відображено основну інформацію про його професійний досвід, кваліфікацію і наукові здобутки. На основі отриманого враження здобувач вибирав дисципліни і підтверджував за допомогою заповнених анкети і заяви.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget