Участь науковців МНАУ у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку охорони праці, безпеки життєдіяльності та цивільного захисту»

2 травня 2024 року на базі Одеської державної академії будівництва і архітектури відбулася VІ Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні проблеми та перспективи розвитку охорони праці, безпеки життєдіяльності та цивільного захисту».

На конференції були представлені доповіді щодо перспектив розвитку охорони праці, безпеки життєдіяльності та цивільного захисту від фахівців з України, а також іноземних доповідачів. Учасники ознайомили присутніх з результатами своїх досліджень, прикладами використання інтерактивних методів в освітньому процесі при викладанні безпекових дисциплін, власними ініціативами, актуальними питаннями щодо забезпечення безпеки, як при організації освітнього процесу, так і на виробництві.

Вячеслав Курепін, канд.екон.наук, доцент кафедри методики професійного навчання на секційному засіданні конференції представив доповідь на тему «Оцінка ризиків на підприємстві: планування, практичні дії щодо профілактики виробничого травматизму».

Подібні наукові ініціативи демонструють можливості стратегічного партнерства у сфері захисту населення України, як на виробництві, так і в повсякденному житті, слугують поширенню теоретичних напрацювань і практичного досвіду, розвитку досліджень з удосконалення викладання безпекових дисциплін, а також сприяють закріпленню та популяризації інновацій і змін, які стали частиною освітніх практик.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget