УЧАСТЬ У XХІІ ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ НАУКОВІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ МОЛОДИХ УЧЕНИХ І АСПІРАНТІВ «СУЧАСНІ СВІТОВІ ТА ВІТЧИЗНЯНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ГАЛУЗІ ТВАРИННИЦТВА: ВИКЛИКИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ»

17 травня 2024 року Інститут розведення і генетики тварин імені М.В. Зубця НААН спільно з Українським товариством генетиків і селекціонерів ім. М.І. Вавилова провели XХІІ Всеукраїнську наукову конференцію молодих вчених і аспірантів «Сучасні світові та вітчизняні тенденції розвитку галузі тваринництва: виклики та перспективи», присвячену 85-ій річниці від дня народження академіка НААН Валерія Бурката та Дню науки в Україні.

Із вступним словом та побажанням плідної роботи виступив директор інституту академік НААН Остап ЖУКОРСЬКИЙ. Він подякував учасникам конференції за участь та вказав на необхідність розширення дружніх відносин між науковими установами та закладами вищої освіти в контексті спільних досліджень та академічної мобільності.

 Від Миколаївського НАУ в конференції взяла участь асистентка кафедри біотехнології та біоінженерії Ірина ЛЮТА.

На конференції було обговорено ряд питань, які стосуються вирішення комплексних проблем тваринництва, розвитку креативного мислення, уміння спілкуватися у професійному середовищі. 

Дякуємо організаторам за можливість взяти участь у конференції та сподіваємося на подальшу співпрацю!



Асистентка кафедри біотехнології та біоінженерії Ірина ЛЮТА

факультет ТВППТСБ,кафедра біотехнології та біоінженерії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget