Вітаємо з Міжнародним днем жінок і дівчат у науці

Міжнародний день жінок і дівчат у науці відзначається за рішенням ООН щорічно 11 лютого. Колектив кафедри менеджменту та маркетингу Миколаївського національного аграрного університету вітає всіх жінок і дівчат, які обрали для себе захоплюючий світ науки!

У 2023 році наукові дослідження науково-педагогічних працівниць кафедри менеджменту та маркетингу проводились у межах двох зареєстрованих науково-дослідних робіт:

1.     «Управління системою фінансово-економічної безпеки соціально-економічних систем різних рівнів функціонування» (науковий керівник: д-р екон. наук, професор Полторак А.С.).

2.     «Розвиток механізмів управління персоналом в системі менеджменту підприємств, установ та організацій» (науковий керівник: канд. наук з держ. управління, доцент Сухорукова А.Л.).

Розумні та чарівні здобувачки вищої освіти також брали активну участь у науково-дослідній роботі кафедри.

Битко Діана та Шаповалова Олександра відзначені дипломами І та II ступеня за перемогу у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності 073 «Менеджмент» (наукові керівники: доцент Стамат В.М., PhD Бурковська А.І.).

Колодій Тетяна та Тимченко Аліна відзначені дипломами III ст. за перемогу у Всеукраїнському конкурсі кваліфікаційних робіт зі спеціальності 073 «Менеджмент» (м. Київ) (наукові керівники: доцент Сухорукова А.Л., PhD Бурковська А.І.).

У 2023 р. проводилась активна наукова робота науково-педагогічних працівників кафедри та здобувачів вищої освіти, результати якої опубліковані у виданнях, які індексуються у міжнародній науково-метричній базі даних Scopus, фахових виданнях з економічних наук, монографіях, а також обговорювалися на конференціях всеукраїнського та міжнародного рівня.

У 2023 році наші чарівні студентки Барбалат Ауріка та Романишина Аліна у рамках програми Erasmus+ поїхали на осінній семестр 2023/2024 років до міста Валмієра (Латвія). З 17 по 22 липня 2023 року 5 здобувачок вищої освіти факультету менеджменту взяли участь у роботі Літньої школи «Підтримка цифровізації українських аграрних університетів» Університету прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф (м. Тріздорф, Німеччина).

Здобувачка вищої освіти факультету менеджменту Льоткіна Тетяна у грудні 2023 року відзначена як «Кращий науковець 2023» серед здобувачів вищої освіти Миколаївського національного аграрного університету.

Щиро вітаємо з Міжнародним днем жінок і дівчат у науці та бажаємо нових наукових звершень!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget