Участь НПП кафедри рослинництва та СПГ у Міжнародному вебінарі

29 січня 2024 р. представники Миколаївського національного аграрного університету, серед яких була доцент кафедри рослинництва та садово-паркового господарства Миколайчук В. Г., взяли участь у Міжнародному вебінарі “Розвиток тропічних сільських районів”, який був організований і проведений Флорентійським університетом (Італія).
 Професор магістерського курсу  Едгардо Джордані ознайомив присутніх із структурою закладу освіти, міжнародною співпрацею, основними програмами, тривалістю навчання, перспективами управління природними ресурсами для розвитку тропічних сільських районів. Виступили також  випускники і представники філії закладу освіти у  Мапуту та розповіли про свої досягнення, досвід роботи з вирощування тропічних сілськогосподарських культур.
У зв’язку із глобальною зміною клімату асортимент сільськогосподарських культур в Україні збільшується за рахунок тропічних (зізіфуса, аноди, інжиру, пасіфлори, актинідії, ківі, чіа, квіноа тощо).
Щиро дякуємо організаторам заходу за цікаві і змістовні доповіді, про що у своєму виступі перед учасниками вебінару зазначив Віталій Карбашевський!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget