Профорієнтаційна робота серед учнів Олександрівського ліцею імені Т.Г.Шевченка

07 лютого 2024 року відбувся профорієнтаційний захід на базі Олександрівського ліцею імені Т.Г. Шевченка Олександрівської селищної ради Вознесенського району Миколаївської області, у якому взяли участь здобувачі освіти та науково-педагогічні працівники Миколаївського НАУ. 

Від ректорату Миколаївського НАУ привітав учасників заходу Ігор Марценюк, керівник центру професійної орієнтації. Він презентував учням 10-11 класів ліцею освітні можливості університету, переваги здобуття вищої освіти, можливості практичної підготовки студентів та перспективи їхнього подальшого працевлаштування.

Алла Бондар, доцентка кафедри ветеринарної медицини та гігієни факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології аргументувала для учнів актуальність та затребуваність професій з ветеринарної медицини, технології виробництва і переробки продукції тваринництва, з харчових технологій та інших, які можна здобути у Миколаївському НАУ. Учні ліцею зацікавлено взяли участь у тренінгу «Мій усвідомлений вибір професії», який провели Ганна Каськова та Ольга Баша. Це сприяло зацікавленості учнів до вибору майбутніх професій в аграрній сфері.

Із великим захопленням учні ліцею зустріли виступ здобувачів вищої освіти університету. Художні номери виконали учасники народної студії естрадного вокалу Аліна Білявська, Максим Шульгін, народного ансамблю танців «Золотий колос». Учні ліцею із задоволенням аплодували та робили фото з яскравими талантами факультету культури й виховання. А студенти запросили учнів відвідати Миколаївський НАУ на День відкритих дверей, який відбудеться 17 лютого 2024 року.

Висловлюємо слова щирої подяки Олегу Бензару, директору Олександрівського ліцею імені Т.Г. Шевченка та усьому педагогічному колективу за співпрацю із Миколаївським національним аграрним університетом!






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget