ОСОБЛИВОСТІ ВСТУПНОЇ КАМПАНІЇ 2024 – ПРОФОРІЄНТАЦІЙНИЙ ЗАХІД

05.02.2024 р. викладачами кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки була проведена онлайн-зустріч з учнями Херсонської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 45 Херсонської міської ради.
    На початку заходу науково-педагогічні працівники кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки (Галунець Н., Гончаренко І., Гусенко А., Ключник А., Прогонюк Л., Шишпанова Н.) привітали учасників зустрічі та презентували основні напрями обговорення: особливості вступної кампанії 2024; критерії вибору професії; ТОП-професій майбутнього.
На зустріч була запрошена Шаріна Світлана, заступник відповідального секретаря приймальної комісії МНАУ, яка професійно висвітила основні особливості вступної капампанії 2024.
Ключник Альона, завідувач кафедри публічного управління і міжнародної економіки, розповіла про переваги навчання у Миколаївському національному аграрному університеті. Наголосила на роботу та доцільність навчання на 4-х місячних курсах підготовки до НМТ у Миколаївському НАУ.
Також абітурієнтам були надані поради щодо вибору майбутньої професії. Презентовано Топ професії майбутнього, які визначені у 2024 р. та рівень заробітної плати за даними Work.ua у 2023 р. Акцентовано увагу на професії майбутнього з гідним рівнем заробітної плати та наголошено, що їх можна опонувати вступивши на відповідні спеціальності Миколаївського НАУ.
Родзинкою заходу було вітання абітурієнтам від здобувачів вищої освіти першого року навчання спеціальностей «Публічне управління та адміністрування» та «Економіка» з аудиторії. Учні ознайомилися з освітнім процесом у Миколаївському НАУ. Здобувачі вищої освіти поділилися своїми враженнями від навчання та гостинно запросили абітурієнтів долучитися до них.
Прогонюк Людмила, доцент кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки, запросила учнів та їх батьків, класного керівника на День відкритий дверей Миколаївського НАУ, який відбудеться 17.02.20224 р.
Колектив кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки висловлює щиру подяку керівництву, класному керівникові, учням ( їх батькам) Херсонської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 45 Херсонської міської ради за співпрацю!
Родина Миколаївського національного аграрного університету чекає на учнів Херсонської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 45 Херсонської міської ради! Почніть формувати своє майбутнє разом з нами!


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget