Розгляд проєктів освітніх програм

 06 лютого 2024 р. відбулося розширене засідання кафедри технології виробництва продукції тваринництва, на якому розглядали проєкти освітніх програм зі спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ступенів вищої освіти «Молодший бакалавр», «Бакалавр», «Магістр» та «Доктор філософії».

На засідання були запрошені здобувачі вищої освіти даної спеціальності ступенів «Бакалавр», «Магістр» та «Доктор філософії», представники академічної спільноти та роботодавців – директор СГПП «Техмет-Юг», кандидат с.-г. наук, доцент С. М. Галімов та головний технолог ТОВ «Білоусівка», кандидат с.-г. наук, доцент О. О. Стародубець. 

Після презентації гарантами проєктів освітніх програм відбулося їх активне обговорення стейкхолдерами. В результаті плідної дискусії було внесено ряд слушних пропозиції щодо коригування освітніх програм, які спрямовані на поліпшення підготовки здобувачів вищої освіти.

Приємно відзначити, що ряд вагомих та обґрунтованих пропозицій щодо удосконалення освітніх програм надійшло від здобувачів вищої освіти.

Представники роботодавців у своїх виступах акцентували на тому, що запропоновані освітні програми повною мірою відповідають вимогам студентоцентризму та надають можливість здобувачам набути відповідних компетенцій.

Дякуємо всім стейкхолдерам за активну участь у процесі удосконалення освітніх програм зі спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!








Завідувач кафедри ТВПТ

Сергій ЛУГОВИЙ

факультет ТВППТСБ,кафедра ТВПТ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget