Проведення гостьової лекції

05 лютого 2024 року відбулася гостьова лекція в режимі онлайн на тему: «Вимоги до зовнішнього вигляду і здоров’я працівника харчового виробництва» для здобувачів вищої освіти академічної групи ХТБ 3/1  спеціальност1 181 – «Харчові технології»  з навчальної дисципліни «Гігієна та санітарія харчових виробництв». Лектор – директор навчального центру PROFI CLUB, співзасновник громадської організації «Ресторанна гільдія», тренер у сфері підготовки до державних перевірок Ольга Віталіївна Михайлова.

Відбулося обговорення зовнішнього вигляду і здоров’я працівника харчового виробництва. Головними критеріями гігієни працівника харчового виробництва є робочий одяг, спеціальне взуття. Під час виробництва харчових продуктів працівник повинен дотримуватися санітарних вимог щодо робочого місця, устаткування у приміщенні. Кожний працівник несе особисту відповідальність за своє здоров’я, контролюючи виникнення хвороб. Лектор представив інформацію про гігієнічне навчання працівників підприємств харчових виробництв, яке повинно бути з різних питань санітарного законодавства та безпечності харчових продуктів. Наприкінці гостьової лекції студенти мали можливість поставити запитання стосовно теми лекції.

Сподіваємося, що здобуті знання, активна творча робота та спілкування під час гостьової лекції послугують фундаментом для майбутнього становлення  висококваліфікованих працівників, керівників та науковців спеціальності 181 – «Харчові технології».

Дякуємо Ользі Віталіївні за співпрацю із кафедрою ветеринарної медицини та гігієни Миколаївського національного аграрного університету!




Доцент кафедри ветеринарної медицини та гігієни

 Алла БОНДАР

факультет ТВППТСБ,кафедра ветеринарної медицини та гігієни

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget