Зустрічаємо майбутніх вступників МНАУ!

25 лютого 2023 р. в Миколаївському НАУ відбувся День відкритих дверей, на який завітали учні шкіл Миколаївщини та їх батьки з метою ознайомлення з факультетами та спеціальностями, умовами навчання, можливостями, які надає Університет.

Зустріч була організована у змішаному форматі, що дало можливість бажаючим відвідати МНАУ, або ж взяти участь у заході онлайн.

Перед гостями зі вступним словом виступив ректор Університету — В’ячеслав Сергійович Шебанін. Деканами та відповідальними особами від факультетів проведені ознайомчі презентації спеціальностей, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти в розрізі освітніх рівнів. Відповідальний секретар приймальної комісії Євген Баркар розповів про особливості вступної кампанії для різних категорій вступників у 2023 році. Офіційна частина зустрічі закінчувалась концертом за участю талановитих здобувачів університету, після чого гостей було запрошено на обід до студентської їдальні. 

В другій половині заходу науково-педагогічними працівниками МНАУ проведені екскурсії по кафедрах. НПП кафедри фінансів, банківської справи та страхування тепло зустріли гостей в навчально-науковій лабораторії «Навчальний банк», де здійснюється підготовка здобувачів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок», показали експонати нумізматичної колекції кафедри, провели майбутнім вступникам екскурсії мультимедійними аудиторіями, розповіли про всі можливості, які можна отримати, навчаючись на спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок».

Чекаємо на Вас у Миколаївському національному аграрному університеті!











Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget