Профорієнтаційна зустріч

21 лютого 2023 року відбулася  в онлайн форматі профорієнтаційна зустріч з учнями 11-х класів Кривобалківського, Шуринського, Степівського закладів загальної середньої освіти I-III ступенів Миколаївського району Миколаївської області та Миколаївської загальноосвітньої школи І-III ступенів №61, яка була організована кафедрою економічної теорії і суспільних наук Миколаївського національного аграрного університету (МНАУ). У цій зустрічі взяли участь керівник навчально-наукового Центру професійної орієнтації МНАУ Марценюк І.М., кандидат біологічних наук; старший викладач кафедри економічної теорії і суспільних наук Марущак О.В., кандидат філософських наук; директор Степівського ЗЗСО Дольна І.О.; класні керівники Сошинський О.В., Горбань А.Ф. Всього 16 учасників взяли участь у онлайн-заході. 

Організатор та ведучий онлайн-зустрічі Марущак О.В., привітавши учасників зустрічі, вказав майбутнім абітурієнтам на суттєві переваги навчання саме у МНАУ.  Керівник навчально-наукового Центру професійної орієнтації  МНАУ Марценюк І.М. надав повну інформацію про наявні спеціальності в університеті, які можуть обрати випускники, розповів про можливість навчання на підготовчих курсах МНАУ, а також відповів на  численні питання учнів та вчителів. 

Марущак О.В., проінформувавши про програму Дня відкритих дверей МНАУ, запропонував кожному школяру і його батькам 25.02.2023 року відвідати цей важливий для усіх присутніх захід. Наприкінці зустрічі усіх випускників запросили стати майбутніми здобувачами вищої освіти Миколаївського національного аграрного університету.


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget