Випуск молодших спеціалістів з менеджменту у Технолого-економічному коледжі

14 лютого 2023 року у Технолого-економічному коледжі Миколаївського НАУ відбувся випуск вісімнадцяти здобувачів вищої освіти зі спеціальності 073 «Менеджмент». Голова екзаменаційної комісії, доктор економічних наук, декан факультету менеджменту Миколаївського національного аграрного університету, професор Шебаніна Олена В’ячеславівна відмітила, що здобувачі вищої освіти продемонстрували ґрунтовні теоретичні знання та практичні навички з організації виробництва, економіки підприємства, економічного аналізу, менеджменту, маркетингу, комерційного та трудового права. Та запропонувала продовжити навчання на факультеті менеджменту Миколаївського НАУ.

Рибачук Володимир Петрович, кандидат економічних наук, доцент, директор Технолого-економічного коледжу, вручив  випускникам дипломи молодшого спеціаліста, а також свідоцтва про повну загальну середню освіту. Щиро привітав випускників зі знаменною подією — успішним завершенням навчання - та побажав вдалого продовження навчання в Миколаївському національному аграрному університеті, високих звершень на професійній ниві.

Заступник директора з навчальної роботи Мандрик Ліна Петрівна відмітила, що випускники отримали документи про освіту європейського зразка, які повною мірою відображають програмні результати навчання молодших спеціалістів з менеджменту.

Завідувачка відділення Сігачова Наталя Петрівна привітала випускників з отриманням дипломів та побажала вдалого життєвого шляху, успішної кар’єри, злагоди і миру!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget