Основними питаннями для розгляду були практичні аспекти впровадження системи безпеки харчової продукції, формування та ведення документації, процедури, що стосуються ефективного функціонування системи НАССР, формування нового меню в закладах шкільної та дошкільної освіти та ін.
Участь у вебінарі «Впровадження системи НАССР та нового меню»
Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу взяли участь у вебінарі «Впровадження системи HACCP та нового меню в закладах освіти». Спікерами на заході були Жанна Кушнір, начальник центру сертифікації систем менеджменту ТОВ «Науково-виробничий центр сертифікації, стандартизації та метрології» та Тетяна Скапа, керівник експертної групи з питань профілактики неінфекційних хвороб та формування здорового способу життя Директорату громадського здоров'я та профілактики захворюваності Міністерства охорони здоров'я України.
Дописати коментар
Click to see the code!
To insert emoticon you must added at least one space before the code.