Основними питаннями для розгляду були практичні аспекти впровадження системи безпеки харчової продукції, формування та ведення документації, процедури, що стосуються ефективного функціонування системи НАССР, формування нового меню в закладах шкільної та дошкільної освіти та ін.
Участь у вебінарі «Впровадження системи НАССР та нового меню»
Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу взяли участь у вебінарі «Впровадження системи HACCP та нового меню в закладах освіти». Спікерами на заході були Жанна Кушнір, начальник центру сертифікації систем менеджменту ТОВ «Науково-виробничий центр сертифікації, стандартизації та метрології» та Тетяна Скапа, керівник експертної групи з питань профілактики неінфекційних хвороб та формування здорового способу життя Директорату громадського здоров'я та профілактики захворюваності Міністерства охорони здоров'я України.
Дописати коментар