Зустріч із Синюхинобрідськими ліцеїстами

Вибір професії – це важливий крок у житті людини. Хтось ще змалку знає, чим буде займатися в майбутньому і ким мріє стати. Творчі і різносторонні особистості, можуть із задоволенням займатися різними справами. Але для повної реалізації, бажано мати один напрямок своєї діяльності. У деяких випадках, для того, щоб отримати комплекс необхідних знань із певного напряму діяльності, люди вчаться все своє життя, розкриваючи ввесь потенціал. Найважче спочатку, необхідно зробити крок у невідомість. Саме такий крок мають зробити випускники шкіл. І ми в цьому можемо їм допомогти. 

Хто зможе краще розповісти про  навчання, поділитися досвідом, аніж здобувачі вищої освіти та викладачі ЗВО? На організованій зустрічі із учнями Синюхинобрідського ліцею, доцент кафедри ППТтаХТ Савінок О.М. та студенти групи ХТ 4/1 поділилися своїми враженнями щодо навчання, виконання різних завдань на заняттях, участі у культурних заходах. Здобувачі розповіли за свої наукові проєкти, які пов’язані із розробкою продуктів харчування тривалого строку зберігання та з підвищеною біологічною цінністю. Ліцеїсти поділилися своїми уподобаннями. 

Для більш повного уявлення щодо університетське життя, знайомство із різними спеціальностями, ліцеїсти разом із батьками були запрошені на День відкритих дверей, 25 лютого.

Сподіваємося, що саме в стінах Миколаївського національного аграрного університету, сьогоднішні школярі, а на травень – випускники, знайдуть своє майбутнє. 




Доцент кафедри ППТтаХТ Савінок О.М.

 

факультет ТВППТСБ,кафедра переробки продукції тваринництва та харчових технологій

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget