Участь кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки у Круглому столі на тему «Цифровізаціі у сфері науки»

Розвиток цифрових сервісів та цифрових інфраструктур – запорука інтеграції України до Європейського дослідницького простору та Єдиного цифрового ринку Європейського Союзу. Пандемія та війна в Україні показали необхідність активнішого застосування у закладах вищої освіти цифрових сервісів та е-інфраструктур для забезпечення наукової та освітньої діяльності. В Україні функціонують різні види е-інфраструктур, що виконують покладені них функції й в інших сферах діяльності.

Тому, колектив кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки 31 січня 2023 р. долучилися до засідання круглого столу на тему «Цифрова трансформація наукової діяльності у закладах вищої освіти в умовах євроінтеграції», який було організовано Офісом підтримки вченого.

Метою заходу було обговорення досвіду застосування в закладах вищої освіти цифрових сервісів та е-інфраструктур для організації та виконання наукових досліджень, розгляд особливостей застосування інструментів відкритої науки, особливостей цифровізації науково-освітньої діяльності.

Загалом зустріч пройшла успішно, адже, корисні поради фахівців стануть у пригоді при проведенні занять в дистанційній формі.


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget