ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА В ТУЗЛІВСЬКОМУ ЗЗСО КОБЛЕВСЬКОЇ ОТГ

20 лютого 2022 року асистент кафедри тракторів та СГМ, експлуатації і технічного сервісу Олександра Зубєхіна-Хайят провела зустріч на платформі GOOGLE MEET з учнями Тузлівського ЗЗСО Коблівської ОТГ Березанського району Миколаївської області. Також на зустрічі був присутній директор навчального закладу Оксана Сосюкіна.  Керівник центру професійної орієнтації Миколаївського НАУ Ігор Марценюк розповів про результати вступної кампанії у 2022 році, та ознайомив учнів з можливостями, які надає МНАУ із підготовці до ЗНО 2023 року. Викладач кафедри Олександра Зубєхіна-Хайят ознайомила учнів з усіма перспективами, які надає університет. 

На зустрічі з учнями обговорювалися питання  проходження підготовчих курсів та підготовки до складання ЗНО. Випускників школи поінформували про особливості навчання в Миколаївському НАУ та правила і пріоритети вступу, обговорили всі спеціальності. 

Кафедра тракторів та сільськогосподарських машин, експлуатації і технічного сервісу висловлює вдячність за можливість проведення зустрічі онлайн директорові Тузлівського ЗЗСО Оксані Сосюкіній. Бажаємо успіхів учням!




кафедра тракторів та сільськогосподарських машин,профорієнтаційна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget