Зустріч із батьками випускників Дорошівського ЗЗСО

Стрімкі темпи розвитку сучасного суспільства все більше потребують висококваліфікованих спеціалістів, котрі усвідомлюють значимість обраної спеціальності, готові ідентифікувати себе з нею та виконувати трудові функції. Профорієнтаційна робота націлена допомогти вирішити питання  з професійного саморозвитку студента, вибудовуючи індивідуальні освітні траєкторії. 

Так, 20 лютого 2023 року викладачі кафедри ветеринарної медицини та гігієни зустрілися з батьками учнів 11-го класу Дорошівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів. Активну участь у зустрічі взяв директор Дорошівського ЗЗСО Коврига О.О. Протягом  змістовної бесіди батьків майбутніх абітурієнтів було ознайомлено з особливостями вступу до університету та коледжу, переліком спеціальностей, матеріально-технічною базою, перевагами навчання, умовами проживання в гуртожитку, усіма можливостями для культурного та духовного розвитку в Миколаївському національному аграрному університеті. Було надано інформацію про День відкритих дверей університету 25 лютого цього року. 

Виражаємо велику подяку керівництву закладу за організовану зустріч, що навіть у тяжкий час,  увінчаний великою кількістю обмежень,  проявляють піклування про майбутнє професійне становлення своїх учнів.






Асистент кафедри ветеринарної медицини та гігієни Вадим ПОСУХІН

факультет ТВППТСБ,кафедра ветеринарної медицини та гігієни

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget