КУРАТОРСЬКА ГОДИНА «ЯК ПІДТРИМУВАТИ СЕБЕ, ЯКЩО Я ПЕРЕЖИВАЮ СТРЕС» ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ ПОЧАТКОВОГО РІВНЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ 122 «КОМП’ЮТЕРНІ НАУКИ» 2 КУРСУ


02 лютого 2023 року була проведена кураторська година для здобувачів вищої освіти початкового рівня вищої освіти за спеціальністю 122 «Комп’ютерні науки» групи КН2/1МБ факультету менеджменту за темою: «Як підтримувати себе, якщо я переживаю стрес».

Здобувачі вищої освіти з великою цікавістю ознайомилися з презентацією на дану тему куратора академічної групи, старшого викладача кафедри економічної кібернетики і математичного моделювання Хилька Івана Івановича.

Під час бесіди студенти ознайомилися з визначенням поняття стресу та його ознаками, розібрали причини стресового напруження організму та методами управління стресами, навели стресові ситуації зі свого життя та як вони підтримували себе та виходили зі стресу. Пандемія коронавірусу та загроза військових дій сильно вплинули на зрівноважений стан нашого буття. Саме тому нам необхідно усіма шляхами зменшувати вплив стресового стану, щоб бути здоровими фізично та морально, навчатися та працювати на користь держави, боротися з ворогом та жити. У результаті бесіди дійшли до такого висновку,  щоб подолати стрес – необхідно спілкуватися і підтримувати один одного у важкій сьогоденній ситуації.

Крім цього, на кураторській годині були обговорені особливості навчання у змішаному форматі та питання безпечного поводження учасників освітнього процесу під час сигналу «повітряна тривога» для уникнення стресових ситуацій..










Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget