День відкритих дверей для майбутніх вступників!

25 лютого 2023 року в Миколаївському національному аграрному університеті відбувся День відкритих дверей для майбутніх вступників.

Побачити університет із середини та відчути себе частиною великої університетської родини Миколаївського НАУ цього разу виявили бажання учні 9-х, 10-х та 11-х класів із районів Миколаївської області та  шкіл міста Миколаєва. 

Упродовж заходу було представлено експозиції факультетів та кафедр Миколаївського НАУ та Технолого-економічного коледжу МНАУ. 

Науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти допомогли випускникам шкіл визначитися щодо майбутньої професії, надали вичерпну інформацію щодо умов вступу до коледжу у 2023 році, новацій майбутньої вступної кампанії.

Відкриваючи захід та вітаючи всіх його учасників, ректор Миколаївського НАУ академік В’ячеслав Сергійович Шебанін сказав: «Ви сьогодні знаходитеся у найкращому університеті Півдня України, оскільки наші здобувачі вищої освіти є беззаперечними лідерами Миколаївщини та усієї України щодо перемог в олімпіадах і конкурсах наукових робіт. Ці успіхи, у тому числі є результатом злагодженої роботи усього науково-педагогічного колективу університету, забезпечення освітнього процесу сучасними засобами та устаткуванням, ґрунтовної практичної підготовки та широкого залучення студентської молоді до соціальних, спортивних, виховних проєктів. 

Двері Миколаївського НАУ відчинені для усіх охочих здобути престижну  освіту.

Найбільш актуальною для випускників шкіл стала інформація, яку вони отримали у приймальній комісії та на всіх факультетах університету щодо можливостей підготовки до вступу до Миколаївського НАУ та Технолого-економічного коледжу Миколаївського НАУ у 2023 році.

Впродовж численних екскурсій учнівська молодь та їхні батьки мали змогу ознайомитися із яскравим та насиченим життям здобувачів вищої освіти нашого університету та коледжу, різноманіттям культурних та спортивних заходів. «Смачною родзинкою» для учасників Дня відкритих дверей став обід у Центрі громадського харчування університету, адже повноцінне і здорове харчування – це запорука успішного навчання!

Запрошуємо талановиту, енергійну та креативну молодь стати частиною великої родини Миколаївського національного аграрного університету та Технолого-економічного коледжу Миколаївського НАУ задля побудови свого успішного майбутнього!


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget