Розроблено профорієнтаційний відеоролик на тему професійної підготовки фахівців спеціальності 141 “Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка”

Професорка кафедри електроенергетики, електротехніки та електромеханіки Ілона Бацуровська розробила профорієнтаційний відеоролик на тему професійної підготовки фахівців спеціальності 141 “Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка”. Відеоролик було розміщено на платформі YouTube та телеграм-каналі для майбутніх абітурієнтів з Миколаївського політехнічного професійного коледжу.

В контексті відеоролика професорка пояснила абітурієнтам, що інженер енергетик – це спеціаліст, який займається розробкою виробництва та експлуатацією систем теплового та енергетичного забезпечення, а фахівці спеціальності «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» отримують навички розрахунку, проєктування та експлуатації електротехнічного устаткування. Оговорені основні задачі, які зможе вирішувати випускник в майбутньому, основні галузі та посади, на яких можна працювати після закінчення навчання. Представлено офіційний сайт випускової кафедри електроенергетики, електротехніки та електромеханіки.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget