Дуальна форма освіти найкращий шлях розпочати будувати кар’єру на виробництві

Дуальна форма освіти, яка впроваджена між ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» та Миколаївським національним аграрним університетом на відмінно зарекомендувала себе серед студентства спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка». Протягом кількох років вона успішно дозволяє готувати кваліфікованих професіоналів на виробництві без відриву від теоретичного навчання. 

Здобувачі магістерського рівня вищої освіти за спеціальністю 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», маючи гарний досвід своїх одногрупників вирішили стати командою ОКП «Миколаївоблтеплоенерго», аби подолати розрив між теорією і практикою та набути досвід від справжніх професіоналів у теплоенергетиці. 

Зазначимо, що у кожного студента під час навчання за дуальною формою освіти на ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» буде наставник, який допомагатиме опанувати усі тонкощі роботи при обслуговуванні індивідуальних теплових пунктів та обслуговуванні приладів обліку тепла. 

Кафедра електроенергетики, електротехніки та електромеханіки бажає здобувачам вищої освіти успішного опанування практичних навичок на виробництві.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget