Онлайн-зустріч із головним інженером ТОВ «ПУЛЬСАР ЕКСПО УКРАЇНА»

08.02.2023 року доцентом кафедри загальнотехнічних дисциплін Павлом Полянським було організовано та проведено онлайн-зустріч із стейкхолдером - головним інженером ТОВ «ПУЛЬСАР ЕКСПО УКРАЇНА» (м. Київ) Миколою Комочкіним для здобувачів вищої освіти 2 курсу освітнього ступеня молодший бакалавр спеціальності 208 «Агроінженерія». Метою зустрічі було закріплення та використання отриманих знань при вивченні дисциплін «Нарисна геометрія, інженерна та комп’ютерна графіка» й «Матеріалознавство і технологія конструкційних матеріалів» в умовах виробництва.

ТОВ «Пульсар Експо Україна» - український підрозділ міжнародної автомобільної компанії Pulsar Expo s.r.o., що спеціалізується на постачанні спеціальних автомобілів/спеціальної техніки власного виробництва та техніки, виробленої із залученням аутсорсу в межах програм міжнародної технічної допомоги по всьому світу. Компанія Pulsar Expo s.r.o. є розробником, виробником та постачальником автомобільного бренду TORSUS (моделі Praetorian та Terrastorm).

Під час зустрічі Микола Комочкін розповів про застосування новітніх технологій та сучасного обладнання, яке використовує їхнє підприємство.

Ознайомив здобувачів із повним циклом проєктування, виготовлення та апробації розроблених на підприємстві деталей та приладів для автотранспортних засобів.

Представлена інформація викликала жвавий інтерес у здобувачів вищої освіти. На поставлені запитання вони отримали вичерпні відповіді.

Доцільність зустрічі є достатньо високою, оскільки вона відповідає особливостям фаху для здобувачів даної спеціальності та надає перспективи подальшого працевлаштування.

Дякуємо головному інженеру Миколі Комочкіну за плідну роботу і бажаємо подальших успіхів!

 





інженерно-енергетичний факультет,кафедра загальнотехнічних дисциплін

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget