Участь факультету ТВППТСБ у Дні відкритих дверей Миколаївського НАУ

25 лютого 2023 року Миколаївський національний аграрний університет гостинно зустрів майбутніх вступників під час Дня  відкритих дверей. До даного заходу  були залучені всі школи міста Миколаєва та Миколаївської області, зал був заповнений вщент, як то кажуть, не було де яблуку впасти.

Активну участь у Дню відкритих дверей взяв і факультет технології виробництва продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології. Від якого були залучені учні шкіл закріплених районів області, а також здобувачі четвертих курсів Мигійського коледжу Миколаївського НАУ та Первомайського медичного фахового коледжу, щоправда в онлайн-форматі.

Із вітальною промовою до потенційних вступників звернувся ректор Миколаївського НАУ, академік В′ячеслав ШЕБАНІН, який привітав молодь та наголосив на важливості правильного вибору професії.

Факультет ТВППТСБ представив декан факультету, професор Михайло ГИЛЬ, який розповів про спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців.

З умовами вступу та особливостями вступної кампанії ознайомив відповідальний секретар приймальної комісії університету, доцент Євген БАРКАРЬ.

Майбутні вступники мали змогу ознайомитися з потужною матеріально-технічною базою університету, пройтися корпусами, завітати в аудиторії та лабораторії.

Бажаємо учнівській молоді правильно визначитися з майбутньою професією та приєднатися до Єдиної родини Миколаївського національного аграрного університету, але вже будучи студентом!









Заступник декана факультету з виховної роботи,

доцент Олена КАРАТЄЄВА

 

факультет ТВППТСБ,

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget