Профорієнтаційної робота кафедри українознавства

Профорієнтаційна робота є пріоритетною в діяльності кафедри українознавства. Постійний зворотній зв'язок із випускниками Єланецького району надає можливість учням отримувати необхідну інформацію щодо вступу до МНАУ.

14 лютого кафедрою була організована та проведена ZOOM-конференція з випускниками Єланецького району та випускниками Херсонської середньої школи №48. Всього в конференції взяли участь 53 учні. Конференцію розпочала Наталія Шарата, проректор із науково-педагогічної і виховної роботи та підвищення кваліфікації. У своїй емоційній промові вона привітала молодь із Днем всіх закоханих та розповіла, як креативно підійшли здобувачі вищої освіти університету до відзначення цього свята, наголосивши, що незважаючи на нелегкі часи у нашій країні, ми залишаємося згуртованими, ми розвиваємось культурно і здобуваємо грунтовні знання. І ми віримо в перемогу!

Голова студентської профспілки Марина Василенко ознайомила випускників із роботою студентського самоврядування, переконливо доводячи, що навчатися в МНАУ надзвичайно цікаво. 

Наступним взяв слово Євген Баркарь, відповідальний секретар приймальної комісії. Він розповів про умови вступу до нашого університету. 

Ігор Марценюк, декан факультету довузівської підготовки, говорив про переваги навчання в МНАУ. Він ознайомив учнів із спеціальностями, які можна здобути під час навчання в університеті. 

Далі слово взяли представники Технолого-економічного коледжу. Їх виступ зацікавив школярів із Херсону, які ставили низку запитань.

Зустріч була продуктивною та цікавою, про що свідчать чисельні подяки від учнів Єланецького району в вайбер-групі. 







кафедра українознавства,профорієнтаційна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget